Beste 10 Noise Cancelling Headphones

beste 10 noise cancelling headphones

Onafhankelijke informatie

Wij, noisecancellingheadphones.nl, zijn niet geaffilieerd met één van de benoemde merken. De informatie, aanbevelingen en bevindingen zijn gebaseerd puur op onze mening en kijk op de technologie.

Onze eerlijke reviews

Onze reviews zijn gebaseerd op basis van de beschikbare informatie op het internet en de noise cancelling headphones die we hebben getest. De noise cancelling koptelefoons zijn altijd specifiek voor ieders wens, maar wij hebben de top 10 beste headphones in ieder geval op een rijtje voor jou gezet.

Beste 10 Headphones

Bose QuietComfort 35 serie II

Bose heeft de beste noise-cancellation technologie op de huidige markt. Een groot pluspunt van deze koptelefoon is dat het over drie niveaus van noise-cancellation beschikt. 20 uur batterij en ook gebruik mogelijk met kabel. 

noise cancelling headphones

noise cancelling headphones

Sony WH-1000XM2

 Deze koptelefoon van Sony levert geweldig geluid en ook de noise-cancellation techniek is van hoge kwaliteit.  Een andere mooie eigenschap is de Fast Fuel techniek, 10 minuten en gelijk meer dan 70 minuten gebruiken.

noise cancelling headphonesnoise cancelling headphones

JBL E65BT NC

De JBL E65BT NC is een uitstekende noise cancelling headphone. In prijs/kwaliteit verhouding is het één van de beste op de markt. Als je opzoek bent naar je eerste koptelefoon, is dit een uitstekende starter.

noise cancelling headphones

noise cancelling headphones